Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 2


Βρισκόμαστε στο έτος 2347. Η Γη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχουν βρεθεί εκατομμύρια είδη ζώων! Ο αέρας μοιάζει ... τεχνολογικός. Και τι εννοώ με αυτό....

Εδώ και πολλά χρόνια, οι άνθρωποι έφτιαξαν τεχνολογικά αμάξια, για να μην καταστρέφουν το περιβάλλον. Το καύσιμό τους είναι η βροχή και ο ήλιος. Ήταν μια υπέροχη αλλαγή.
Κάποια στιγμή όμως οι επιστήμονες ανακοίνωσαν πως αυτό δεν είναι αρκετό. Η γη,είχε πολλά προβλήματα! Και σαν από θαύμα όλοι οι άνθρωποι της γης συνεργάστηκαν και τα κατάφεραν. Οι αστροναύτες της ΝΑΣΑ ταξίδεψαν σε μακρινούς πλανήτες και έφεραν ζώα σπάνια και ζώα που είχαν εξαφανιστεί από τη γη. Τα σπίτια πλέον θερμαίνονταν με τις ακτίνες του ήλιου. Κανείς δε χρησιμοποιούσε πετρέλαιο. Επιπλέον κάθε νομός είχε το δικό δασάκι προστατευμένο με νόμο.
Και ιδού ο κόσμος μας. Όλοι κυκλοφορούν με τεχνολογικά αμάξια, μένουν σε ωραίες μονοκατοικίες με κήπους. Τα παιδιά μαθαίνουν σε υποβρύχια σχολεία και πλέον οι
άνθρωποι τρώνε μόνο βιολογικά προϊόντα.
Τα επαγγέλματα είναι λιγοστά, αλλά αρκετά για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας.
Πολλοί θα έλεγαν πως γυρίσαμε το χρόνο πίσω, όπου δεν είχε ανακαλυφθεί ο «κόσμος». Αλλά όχι,  όπως λένε όλοι «πήγαμε μπροστά και κάναμε τη διαφορά»
Αναστασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου